Farkas Sándor

Nem vagy egyedül! – Lelkészt iktattak Hartán

Harta – Új úton indulni mindig izgalmas kihívás és egyben hitbeli lépés is. Nem tudhatjuk mi vár ránk, éppen ezért választotta e címet Farkas Sándor beiktatási alapigéjének. A Hartai Evangélikus Egyházközség sajnálatos hirtelenséggel maradt pásztor nélkül, Halasi László októberben örökre távozott a Duna-parti település közösségéből. A megüresedett szolgálati helyre a gyülekezet Farkas Sándor kiskőrösi iskolalelkészt hívta meg, majd a választási folyamat a járványügyi helyzet miatt csak most érhetett véget.

Vigyázz, kész, rajt! – Olimpiai játékok a tanév kezdetén

Kiskőrös – 2016. augusztus 22-én, hétfőn tartották Kiskőrösön a Kiskőrösi Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium új tanévet megnyitó pedagógus csendesnapját. Az idei tanévvel az 5. évet kezdi meg evangélikus intézményként az iskola.

Uram, kihez mehetnénk? Örök élet beszéde van nálad! – Konfirmáció Kiskőrösön

Kiskőrös – 2015. április 26-án ünnepi istentiszteletre gyűlt össze a Kiskőrösi Evangélikus Egyházközség. Idén két év kihagyás után 45 konfirmandus tett bizonyságot hitéről és lépett első úrvacsoravételével a felnőtt gyülekezeti tagok sorába.
Feliratkozás RSS - Farkas Sándor csatornájára