Megújul a KÖSZI arculata

Megújul a KÖSZI arculata

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Budapest – 10. jubileumi évét ünnepli a KÖSZI, aminek alkalmából sok meglepetéssel készülünk. A honlapunk megújulása után a KÖSZI logó is új formát kap!

10 éven keresztül használtuk és szerettük a sokak által ismert narancssárga-fehér, szivecskés, mosolygós (Nektek feltűnt, hogy az Ö betűje egy nagyorrú, mosolygós arcot formáz? :-) ) logót. 10 év alatt viszont sokat változott a világ, fejlődött a KÖSZI, és úgy éreztük, hogy eljött az ideje az arculati megújulásnak.

A KÖSZI régi logója

Hogy megtaláljuk a KÖSZI értékeit legjobban kifejező korszerű és fiatalos logót, pályázatot írtunk ki, amire egy pár hét alatt több mint 100 különböző koncepció érkezett! Még egyszer köszönjük minden kreatív grafikusnak, aki pályázott, nagyon sok szép művet láthattunk!

A nyertesként kiválasztott koncepció letisztult, a korábbihoz hasonlóan az összetartozást, a szeretetteljes önkéntességet, a vagány fiatalságot és a keresztény értékeket szimbolizálja. Mert ezekből építkezik a KÖSZI: önkénteseink odaadó, lelkes munkájából, szeretetteljes közösségük és a Jóisten erejéből.

Az új logót folyamatosan fogjuk bevezetni, először a digitális felületeinken, azután a nyomtatott anyagainkban fog megjelenni – nyáron pedig már az új tábori pólókat is beszerezhetitek!

 

Honlapunk a www.koszi.net oldalon érhető el, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak az aktuális programjainkról is.

 

Értesülj azonnal a fontosabb programokról, táborokról:

Kedveld a KÖSZI-t a Facebookon: https://www.facebook.com/keresztenyonkentesek

Iratkozz fel a KÖSZI-hírlevélre úgy, hogy egy üres e-mailt elküldesz ide: koszihirlevel+subscribe@googlegroups.com

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!