BariLacival énekeltek az evangélikus iskola diákjai

BariLacival énekeltek az evangélikus iskola diákjai

Share this content.

Forrás: kisalfold.hu
Békéscsaba – BariLaci kiemelkedő eredménnyel, két alkalommal is fordulógyőztesként jutott tovább A DAL 2021 döntőjébe „Féltelek.” című felvételével. A zsűrit és a közönséget egyaránt lenyűgözi fantasztikus éneklésével, szívbe markoló dalával és pozitív személyiségével.

A „Féltelek.” óriási népszerűségnek örvend a kicsik és nagyok körében egyaránt. A napokban sorra készültek olyan videók, amin iskolás gyerekek kórusként éneklik az előadó bemutatkozó dalát. A lezárás előtt készült ez a videó is, amin békéscsabai Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Általános Iskola másodikos diákjai énekórán gyakorolják BariLaci megható sorait - a tanulók legnagyobb örömére.

„A gyerekek különösen meghatnak. Nagyon boldog vagyok, amikor ők jeleznek vissza. Ők a legérzőbb lények a Földön. Egyre több ilyen videót kapok, amelyekben ők éneklik a dalomat. Azt tapasztalom, hogy a zene kinyitja a legkisebbek szívét is. Fantasztikus és könnyfakasztó érzés átélni ezt” – mondta az énekes.

A VIDEÓ ITT TEKINTHETŐ MEG.

A fiatal miskolci zenész első önálló szerzeménye éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély érzelmeket tartogat. A dalt Laci – ahogy a szövegben is szerepel - megálmodta, majd az azt követő reggel kedvenc hangszerén, a zongoráján írta meg.

A különleges ballada hallgatása közben a libabőr és a meghatódás garantált.

Bari Lacit 12 éves korában ismerhették meg a nézők Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a döntőig menetelt, majd 3 évvel később megmutatta elképesztő tehetségét a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorában is.

Az énekes-dalszerző nagy utat járt be az első médiaszereplése óta: rengeteget tanult, képezte magát, most pedig elérkezett az idő, hogy rabul ejtse a közönség szívét.

A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban jazz-zongoristaként végzett, 2018-ben pedig megnyerte Marosvásárhelyen a Nemzetközi Ifjúsági Jazz Verseny és Fesztivált „A legjobb énekes” kategóriában.

BariLacit március 13-án láthatják a Duna Televízió nézői a 19.35-kor kezdődő A Dal 2021 című műsor döntőjében. A szakmai zsűritől legmagasabb pontszámot kapó négy produkcióra szavazhatnak a nézők, amelyikre a legtöbb SMS szavazat érkezik, az lesz 2021-ben az év magyar slágere.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!