Érezz rá! – 23. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis)

Érezz rá! – 23. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis)

Share this content.

Forrás: KÖSZI
Budapest-Zugló – Hamarosan indul a 23. KÖSZI Napvető mesetábor (napközis) 1–4. osztályosok számára, amelyre 2019. július 15–19. között kerül sor.

Van kedved egy nagy kalandhoz? Egy táborhoz, ahol magukba szippantanak a mesék, és megelevenednek az érzések is? Öröm, bánat, félelem, düh és szeretet… te is jól ismered őket? Ha bátran szembenéznél a félelmeiddel, és elűznéd a búbánatot, az öröm szivárványával festenél, és a tűzokádó sárkány haragját is meglovagolnád, gyere velünk! Sok új barát szeretete, nevetés, zene, kézműveskedés és játék vár.

Mottó 2019-ban: Érezz rá!

Napvető mesetáborunk idén az érzelmek világába kalauzolja a kicsiket, hogy az ő életkorukra szabva tanuljanak többet önmagukról és érzéseik kezeléséről. Öröm, bánat, félelem, düh és szeretet – játszva, nevetve, kézműveskedve, énekelve járunk körbe naponta egy mesét, miközben új barátokra és nagyobb magabiztosságra találnak a gyerekek.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net

Információ: Szalai Nóra, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 30 791 8664, e-mail: koszi@koszi.net 

A KÖSZI Napvető mesetábor olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Korosztály: 1–4. osztályosok (2018/2019-as tanévben)

Helyszín és időpont: Budapest-Zugló, 2019. július 15–19.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!